✓ ​Konkurrencedygtige priser

✓ ​Godt gennemført arbejde

✓ ​Fokus på detaljen

✓ ​Tæt dialog og sparring

Tæppeløber og trappeløber monteres professionelt

Kvalitetsløsninger inden for gulvtæpper

Vil du have lagt en tæppeløber eller trappeløber i dit hjem eller din virksomhed, så du får et mere komfortabelt gulv at gå på? Så kan Herbst Gulvservice hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig montering af tæppeløbere og trappeløbere til konkurrencedygtige priser, og med mange års erfaring fra branchen kan du trygt stole på kvaliteten af vores arbejde.

Med adresse i Jyllinge kører vi ud til private husejere og erhvervskunder i lokalområdet, herunder Frederikssund, Roskilde og Ølstykke. Vi kører dog også ud til kunder i resten af Nordsjælland og København, hvis du her et sted ønsker at få lagt en tæppeløber eller trappeløber.

Øg komforten i dit hjem eller på kontoret

Med en tæppeløber i din entre, gang eller ned gennem kontorlokalet, undgår du at skulle gå rundt på fodkolde gulve, samtidig med at du beskytter gulvbelægningen mod slid og får lagt et flot gulvtæppe. En tæppeløber kan derved øge komforten i dit hjem eller på din arbejdsplads, mens den også dekorerer og kan tilpasses dine personlige præferencer.

På samme måde kan en trappeløber udsmykke en almindelige trappeopgang med et flot tæppe. Dertil gør trappeløbere trappen mere skridsikker, og den er derfor oplagt i hjem, hvor der færdes børn og ældre mennesker.

Uanset om du ønsker at få monteret en trappeløber eller tæppeløber i dit hjem eller din virksomhed, sørger vi for et godt stykke arbejde. Vi har en stor faglig stolthed, når det kommer til gulvarbejde, og vi sætter os derfor grundigt ind i dine behov, så vi kan levere et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os for et tilbud på en trappeløber eller tæppeløber

Kunne du tænke dig et tilbud på at få monteret en tæppeløber eller trappeløber professionelt? Så kontakt os i dag og fortæl os om, hvordan vi kan hjælpe.

Ring eller skriv til os på telefon 71 20 21 28 eller e-mail kontakt@herbstgulvservice.dk – eller udfyld vores kontaktformular her på siden – og få et tilbud på din opgave.

Modtag et uforpligtende tilbud

Har du brug for at modtage et professionelt og uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Herbst Gulvservice

CVR: 38176021

Adresse:

Storkevej 32

4040 Jyllinge

Bliv ringet op

Har du brug for at blive ringet op omkring din opgave, så er du mere end velkommen til at udfylde nedenstående formular, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt