✓ ​Konkurrencedygtige priser

✓ ​Godt gennemført arbejde

✓ ​Fokus på detaljen

✓ ​Tæt dialog og sparring

Lægning af trægulv og laminatgulv

Trænger gulvet i boligen eller virksomheden til at blive skiftet ud, er du kommet til det rette sted. Hos Herbst Gulvservice har vi nemlig mange års erfaring med lægning af trægulv, som vi tilbyder til en konkurrencedygtig pris.

Vores gulvfirma er beliggende i Jyllinge, hvorfra vi kører ud til private såvel som erhvervskunder i vores lokalområde omkring Ølstykke, Roskilde og Frederikssund, men vi kører også ud til kunder i hele København og Nordsjælland.

Kvalitetsbevidst firma med fokus på detaljen

Vi lægger stor vægt på at udføre gulvarbejde i højeste kvalitet, så du får et nyt trægulv, der holder i de næste mange år. Desuden går vi meget op i detaljerne, så du får et flot resultat.

Vi tilbyder blandt andet følgende former for gulvbelægning:

  • Lægning af almindeligt trægulv
  • Lægning af laminatgulv
  • Lægning af sildeben.

Der findes rigtig mange forskellige træsorter, farver og efterbehandlingsmuligheder af trægulvet, og vi står selvfølgelig klar til at rådgive dig, så du får et nyt gulv, der lever op til dine forventninger og ønsker.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på lægning af trægulv

Kunne du tænke dig at høre mere om vores gulvarbejde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på professionel montering af trægulv, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 71 20 21 28, skrive til vores e-mail kontakt@herbstgulvservice.dk, eller du kan benytte vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Modtag et uforpligtende tilbud

Har du brug for at modtage et professionelt og uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Herbst Gulvservice

CVR: 38176021

Adresse:

Storkevej 32

4040 Jyllinge

Bliv ringet op

Har du brug for at blive ringet op omkring din opgave, så er du mere end velkommen til at udfylde nedenstående formular, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt