✓ ​Konkurrencedygtige priser

✓ ​Godt gennemført arbejde

✓ ​Fokus på detaljen

✓ ​Tæt dialog og sparring

Spartling af gulv med flotte resultater

Fuldspartling til undergulve og nye gulve

Kunne du tænke dig at få et moderne, industrielt udtryk ind i dit hjem eller dine erhvervslokaler? Eller skal du have oprettet dit undergulv forud for en ny gulvbelægning? Hos Herbst Gulvservice udfører vi spartling af gulv, uanset om det er i forbindelse med gulvopretning eller nye gulve.

Vi kan stå for fuldspartling af gulve i private hjem og erhvervsbygninger i og omkring Jyllinge, eksempelvis Roskilde, Frederikssund og Ølstykke. Vi tager dog også opgaver i resten af Nordsjælland og i København. Med vores store erfaring som gulvlægger er du sikret et stærkt, flot og holdbart resultat, når vi hjælper med spartling af gulve.

Spartling af gulve med mange muligheder

Når du får professionel hjælp til fuldspartling af gulve, er dine muligheder mange. Spartlede gulv har et råt og stilrent udtryk, som bliver mere og mere moderne – både i det private og i virksomheder. Fuldspartlede gulve er samtidig nemme at rengøre og vedligeholde, hvorfor de er oplagte i flere forskellige industribygninger.

Spartling af gulve kan dog også udføres i forbindelse med opretning af gulve. Her skal spartelmassen være med til at jævne undergulvet, så der kan ligges en ny gulvbelægning på en stærk og helt plan overflade.

Uanset hvorfor du ønsker dig spartling af gulve, kan vi hjælpe dig. Vi indgår altid i en tæt dialog med vores kunder, så vi forventningsafstemmer fra starten – og så vi kan tilpasse vores arbejde ud fra dine ønsker og behov.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores gulvspartling

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde med fuldspartling af gulve, eller hvis du vil høre mere om, hvad du kan få ud af et spartlet gulv, så kan du altid kontakte os. Vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål, så vi i fællesskab kan finde den rette løsning til dig.

Hvis du vil have en pris på spartling af gulve hjemme ved dig eller i din virksomhed, så er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular, ringe til os på telefon 71 20 21 28 eller skrive til vores e-mail kontakt@herbstgulvservice.dk.

Modtag et uforpligtende tilbud

Har du brug for at modtage et professionelt og uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Herbst Gulvservice

CVR: 38176021

Adresse:

Storkevej 32

4040 Jyllinge

Bliv ringet op

Har du brug for at blive ringet op omkring din opgave, så er du mere end velkommen til at udfylde nedenstående formular, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt