✓ ​Konkurrencedygtige priser

✓ ​Godt gennemført arbejde

✓ ​Fokus på detaljen

✓ ​Tæt dialog og sparring

Montering af linoleum og vinyl

Hos Herbst Gulvservice i Jyllinge har vi mange års erfaring med montering af linoleum og vinyl, som vi udfører for private og erhverv i blandt andet Ølstykke, Roskilde, Frederikssund og omegn samt i resten af Nordsjælland og København.

Vi er et kvalitetsbevidst gulvfirma, der har fokus på detaljen, og som tilbyder gulvarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Montering af linoleumsgulv
  • Montering af vinylgulv
  • Lægning af Marmoleum Click.

Fordelene ved et linoleumsgulv

Et linoleumsgulv er et meget slidstærkt og bæredygtigt gulv, der samtidig også er enormt rengøringsvenligt.

Det er derfor det ideelle gulv for dig, der ønsker et naturligt gulv med en lang levetid og minimal vedligeholdelse. Desuden fås linoleum i mange forskellige farver og designs, og så opnår det hurtigt rumtemperatur, så du slipper for at gå på et koldt gulv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på montering af linoleum, vinyl eller Marmoleum Click, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for rådgivning til at vælge den rette gulvtype til dine behov.

Du kan ringe på telefon 71 20 21 28 eller skrive til vores e-mail kontakt@herbstgulvservice.dk, men du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage snarest.

Modtag et uforpligtende tilbud

Har du brug for at modtage et professionelt og uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Herbst Gulvservice

CVR: 38176021

Adresse:

Storkevej 32

4040 Jyllinge

Bliv ringet op

Har du brug for at blive ringet op omkring din opgave, så er du mere end velkommen til at udfylde nedenstående formular, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt