✓ ​Konkurrencedygtige priser

✓ ​Godt gennemført arbejde

✓ ​Fokus på detaljen

✓ ​Tæt dialog og sparring

Opretning af gulv og undergulv med fokus på holdbarhed

Vi gør det nødvendige forarbejde

Hos Herbst Gulvservice arbejder vi med at lægge nye gulve i private hjem og virksomheder. Vi ønsker altid at levere flotte og langtidsholdbare resultater, og i den forbindelse kan det ofte være nødvendigt med opretning af gulv eller undergulv. Hvis ikke vi har en solid og jævn overflade at arbejde på, går det nemlig ud over det endelige resultat.

Hvis du skal have hjælp til opretning af undergulv forud for en ny gulvbelægning, kommer vi gerne ud og hjælper dig. Vi hjælper en del private og erhvervskunder i vores lokalområde omkring Jyllinge, herunder i Ølstykke, Roskilde og Frederikssund. Vi kører dog også gerne ud til opgaver i København samt resten af Nordsjælland.

Få styr på fundamentet med opretning af gulv

Et nyt gulv er kun så godt, som undergulvet tillader det. Med vores opretning af undergulv kan du være sikker på, at dit nye gulv har de bedst mulige forudsætninger for at holde de næste mange år.

Vi tilbyder eksempelvis opretning af undergulv med fuldspartling, og vi kan gøre det i forbindelse med montering af:

  • Trægulve
  • ​Linoleumsgulve
  • ​Vinylgulve
  • ​Sildebensparket
  • ​Og meget andet

Hvorvidt du har brug for opretning af gulv og undergulv forud for din nye gulvbelægning afhænger af det nuværendes gulvs alder og tilstand. Vi kommer derfor gerne ud og vurderer dit gulv forud for opgaven, så vi kan rådgive dig om dine muligheder. Med vores solide erfaring som gulvfirma kan du altid forvente ærlig og kompetent vejledning og sparring, så du er sikret den mest optimale løsning.

Kontakt os og få en pris på opretning af undergulv

Vores priser på opretning af undergulv afhænger af størrelsen på den enkelte opgave, og hvorvidt du også ønsker, at vi monterer dit nye gulv efterfølgende. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om dine behov, så vi kan udforme et tilbud til dig.

Du kan enten ringe til os på 71 20 21 28, skrive til vores e-mail kontakt@herbstgulvservice.dk eller benytte vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Modtag et uforpligtende tilbud

Har du brug for at modtage et professionelt og uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Herbst Gulvservice

CVR: 38176021

Adresse:

Storkevej 32

4040 Jyllinge

Bliv ringet op

Har du brug for at blive ringet op omkring din opgave, så er du mere end velkommen til at udfylde nedenstående formular, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt