✓ ​Konkurrencedygtige priser

✓ ​Godt gennemført arbejde

✓ ​Fokus på detaljen

✓ ​Tæt dialog og sparring

Montering af sildebensparket ved erfaren gulvmand

Få et flot sildebensgulv i tidløst design

Kunne du tænke dig at få lagt et sildebensparket hjemme i stuen eller på dit kontor? Så kommer Herbst Gulvservice gerne ud og hjælper dig. Vi tilbyder montering af sildeben med høj kvalitet og langtidsholdbare resultater. Med et sildebensgulv får du et gulv i et tidløst design, der passer godt ind i ethvert hjem eller kontorbyggeri.

Vores gulvfirma holder til i Jyllinge, hvorfra vi kører ud og lægger sildebensparket for privat- og erhvervskunder i området, eksempelvis Ølstykke, Frederikssund og Roskilde. Hvis du drømmer om at få lagt sildeben et andet sted i Nordsjælland eller København, kommer vi dog også gerne ud til dig.

Grundigt arbejde med lægning af sildebensparket

Gulve i sildebensparket er utroligt populære – både i private hjem og virksomheder. Gulvets stilrene udtryk passer perfekt ind i alt lige fra stuer og køkkener til kontorer og udstillingslokaler.

Når vi arbejder med lægning af sildebensgulve, er det altid med fokus på grundigt og omhyggeligt arbejde. Vi lægger nøje hvert planke i mønstret med et ekstra øje for detaljen, så du er sikret et smukt og fejlfrit resultat. Vi har nemlig en høj faglig stolthed, hvilket kommer til udtryk i det endelige resultat.

Vi tilbyder lægning af sildeben i flere forskellige træsorter med forskellige udtryk. Vi er derfor også tilgængelige med rådgivning og sparring, så du kender til dine muligheder og får taget den rigtige beslutning for netop dit gulv.

Ring eller skriv til os i dag

Hvis du kunne tænke dig at få lagt et sildebensgulv derhjemme eller på din arbejdsplads, så kan du altid ringe eller skrive til os. Vi er tilgængelige på telefonnummer 71 20 21 28 og e-mail kontakt@herbstgulvservice.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få udformet et uforpligtende tilbud. Du kan beskrive din opgave for os i vores kontaktformular her på siden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Modtag et uforpligtende tilbud

Har du brug for at modtage et professionelt og uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Herbst Gulvservice

CVR: 38176021

Adresse:

Storkevej 32

4040 Jyllinge

Bliv ringet op

Har du brug for at blive ringet op omkring din opgave, så er du mere end velkommen til at udfylde nedenstående formular, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt