✓ ​Konkurrencedygtige priser

✓ ​Godt gennemført arbejde

✓ ​Fokus på detaljen

✓ ​Tæt dialog og sparring

Montering af tæpper for private og erhverv

Kunne du tænke dig at få lagt et væg til væg-gulvtæppe i din bolig eller på kontoret? Så kan vi hjælpe dig. Hos Herbst Gulvservice i Jyllinge har vi mange års erfaring med montering af tæpper, som vi tilbyder til konkurrencedygtige priser.

Vi kan blandt andet lægge væg til væg-tæpper samt montere trappeløber for private og erhverv i blandt andet Ølstykke, Roskilde, Frederikssund og omegn samt resten af Nordsjælland og København.

Få professionel hjælp til tæppemontering

Det kan være rigtigt besværligt at lægge et væg til væg-tæppe eller beklæde en trappe med et tæppe selv og samtidig få et flot resultat. Det kræver nemlig en enorm præcision, og vi anbefaler derfor, at du får en professionel gulvlægger til at montere dine tæpper, hvis du ønsker et flot finish.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der lægger vægt på detaljen, og du er dermed altid sikret et flot resultat, når vi lægger dine gulvtæpper.

Få et uforpligtende tilbud på montering af tæpper

Har du nogle spørgsmål omkring tæppemontering, ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan løse din opgave, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på montering af tæpper? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 71 20 21 28, men du kan også skrive til vores e-mail kontakt@herbstgulvservice.dk eller udfylde kontaktformularen her på denne side, hvis du foretrækker det. Så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.​

Modtag et uforpligtende tilbud

Har du brug for at modtage et professionelt og uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Herbst Gulvservice

CVR: 38176021

Adresse:

Storkevej 32

4040 Jyllinge

Bliv ringet op

Har du brug for at blive ringet op omkring din opgave, så er du mere end velkommen til at udfylde nedenstående formular, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt